Over mij

Hoi! Ik ben Kim, gediplomeerd BGN-gewichtsconsulente. Ik woon samen met mijn man en drie kinderen in Helmond. Eten en bewegen speelt een belangrijke rol in mijn leven. Ik hou van het bourgondische leven maar ik vind het ook belangrijk dat er een goede balans is tussen gezonde voeding, bewegen en sporten waarbij er ook genoten kan worden van lekker eten.

Na mijn tweede zwangerschap werd ik geconfronteerd met de gevolgen van de hectiek van een jong gezinsleven, je cijfert je als moeder al snel weg wat zich uit in een ongezonde levensstijl. De kilo’s blijven eraan komen, je voelt je futloos en je humeur wordt er ook niet beter op. 

Tot ik besloot, dit moet en kan anders. Door het roer om te gooien en hiermee bewust aan de slag te gaan vond er een grote verandering plaats voor mij. Ik verloor mijn zwangerschapskilo’s, zit weer lekker in mijn vel en ik heb minder last van moodswings. Maar bovenal kan ik nu nog meer genieten van lekker eten omdat ik hier bewust voor kies. En dat gun ik jou ook!

Al doende heb ik hierbij ervaring opgedaan rondom een bewuste en gezonde voeding. Om anderen ook te kunnen ondersteunen ben ik gestart met de opleiding gewichtsconsulent. Deze heb ik in 2021 afgerond. 

Het verkrijgen en vooral het behouden van een gezonde levensstijl is best lastig. De sleutel tot succes is het krijgen van de juiste begeleiding om de nodige stappen te kunnen nemen naar een gezonde levensstijl. Mijn streven is om samen met jou deze uitdaging aan te gaan zodat jij straks zelf alle kennis en vaardigheden hebt om een gezonde levensstijl te bereiken maar veel belangrijker nog, om hier een positieve gewoonte van te maken.