Tarieven

Kick start €149

Vanaf 1 september bied ik een nieuw traject aan. We gaan ons richten op het afvallen waarbij je voldoende handvatten krijgt aangereikt over hoe je een gezonde relatie krijgt met voeding. We gaan hierbij ons richten op een gezonde levensstijl waarbij de focus ligt op afvallen zonder dieet.

Ik ga ervoor zorgen dat jij na 6 weken een vliegende start hebt gemaakt in jouw eigen proces naar een gezond gewicht en een gezonde levensstijl.

Dit traject plannen we naar wens live in mijn praktijk in Helmond of online.

Het traject bestaat uit:

 • Intakegesprek 45 minuten
  5 vervolgconsulten waarin het volgende aanbod komt:
 • Hoe kleine doelen stellen
 • Dagmenu samenstellen
 • Tussendoortjes
 • Hoe variatie in je eetpatroon brengen

Door de focus op kleine stappen en een verandering van de mindset rondom voeding te leggen zal je merken dat je niet met een dieet bezig bent maar juist hard aan het werk bent voor het creëren van een gezonde levensstijl.
Een gezonde levensstijl is juist zo belangrijk omdat dit de balans gaat zijn voor je verdere toekomst. Je kunt hierop verder bouwen waar jij je prettig bij voelt. Door hier samen een start mee te maken en de eerste kilo’s kwijt te raken zal je als snel merken dat je beter in je vel zit, een beter humeur hebt en je energieker gaat voelen.

Het roer om €400

Het uitgebreide traject helpt jou om gezonde levensveranderingen door te voeren zonder het gevoel te hebben dat je niks meer mag eten. Samen brengen we jouw situatie in kaart, waardoor we een optimale basis creëren voor jouw ideale gezonde patroon. Ik leer je hoe je jouw mindset kunt trainen, waardoor een complete terugval niet meer aan de orde is.

Daarnaast ga ik je leren hoe je gezonde productkeuzes kunt maken, etiketten kunt lezen en jouw eigen gezonde eetschema kunt samenstellen. Samen met mij zal jij jouw eigen ideale gezonde levensstijl ontwikkelen, waarmee je jouw doelen kunt bereiken. Daarbij gebruiken we gewone voeding, die in je vertrouwde supermarkt te koop is. Een aparte maaltijd voor jezelf bereiden is absoluut niet nodig. Samen eten met het gezin is belangrijk. 

Kortom samen gooien wij het roer om!

Wat krijg je?

 • Gratis kennismaking
 • Intakegesprek 60-90 min.
 • Adviesgesprek 60 min.
 • 9 consulten 30 min.
 • Duur traject is 6 maanden
 • Tip: extra stok achter de deur nodig? Neem aansluitend een strippenkaart.  

Stok achter de deur €99

Dit is een strippenkaart bestaande uit 5 consulten. Een consult duurt ongeveer 30 minuten. Het consult bestaat uit een weegmoment, worden je knelpunten/valkuilen/uitdagingen besproken en is er gelegenheid voor het stellen van vragen. 

Het fijne van een strippenkaart is dat wanneer je klaar bent met een traject je op deze manier toch nog een stok achter de deur hebt. Je hebt zo altijd nog mij om op terug te vallen waardoor een terugval in het oude gedrag/patroon klein blijft. Een strippenkaart is na aanschaf 1 jaar geldig.

Ik ben aan aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Begeleiding door een BGN-gewichtsconsult wordt vaak (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Meer informatie hierover vind je bij de BGN of via je eigen verzekeraar.