Werkwijze

Wil je een blijvend resultaat behouden? Dan zullen de veranderingen een dagelijkse gewoonte moeten worden. Ik bied je een persoonlijk advies op maat. Ik zal je coachen, motiveren en begeleiden om je doel(en) te behalen. Ik geef je de handvaten en kennis om de juiste balans te vinden in je dagelijkse leven. Een resultaat waar je trots op gaat zijn.

Klaar voor een nieuwe en gezonde levensstijl?

Kennismakingsgesprek

Deze is altijd gratis en vrijblijvend. Tijdens dit kennismakingsgesprek leer ik je graag beter kennen en nemen we je doelen door, een wederzijdse klik is immers erg belangrijk. Ik leg mijn werkwijze uit en beoordeel wat de beste manier is om jouw doelen te bereiken.

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek nemen we je eetdagboek door en vullen we een intakeformulier in. Naar aanleiding van je eetdagboek bespreken we je eet- en beweegpatroon. Vervolgens brengen we de beginsituatie in kaart. Waar sta je nu? Wat is je doel?

Adviesgesprek

In dit adviesgesprek bespreken we jouw persoonlijke behandelplan, krijg je twee voedingsmenu’s mee en bespreken we hoe het verdere traject er uit zal zien en gaan we aan de slag met jou doel(en).

Opvolgende consulten

Tijdens de consulten die hierna volgen wordt de vooruitgang besproken om te zien welke successen je bereikt hebt. Daarnaast kijken we welke uitdagingen er nog zijn, dit doen we door naar het volledig plaatje te kijken; voeding, bewegen, sporten maar ook gedrag.